"being myself is a weakness,looking to myself is a shame,knowing myself is a failure.."

Followers

Tuesday, 18 October 2011

it was only just a dream................





salam hai..

korg sume msti penah dgr lgu just a dream yg dinynyikn oleh nelly kn?..hehe..ak alk t'jmpe lgu tu yg dinynayi oleh org len..org len wat cover la...hehe..nmeny..sam tsui n cristina..cr kt utube..mmg lg best drpd yg ori..hehe..btw,mamat tu pun cute..heee..klik la lgu tu..best dow..hehe

sje ak post lgu tu kt cni sbb..tjukny yg ad mksud m'dalam.."just a dream"..mcm ak la..yg hny mmpu utk m'impikan s/ting yg epi..utk dihrgai..disayangi..ntah la..w/pun perasaan ni mgkin salah..tp,ak stil nk rse di syngi sorg lelaki..sjk skolah lg..huhu

t'ingt lak zmn skolah dlu,ad sorg kwn ak..dia mmg cute la..bnyk abg2 agkt ni..haha..rmai la yg nk amik dia jd adk agkt..kdg2 belanja mkn la..pape jela..tp,kwn ak ni baek orgny..dia desrve la dpt abg2 kn..ak pun xtau dia plu ke x..sbbny,dia xpenah tdo same dgn abg2 pun..cume nk lepak2 n borak 2jer..ntah la..

smpai skrg pun ak xtau dia plu ke x..tp,dia tau sume citer psl ak..yg ak minat sorg abg kt skolah dlu tu pun dia tau..dia gak yg tau psl ak kne pukul..dia mmg baek..xpulaukn ak pun di saat org len pulaukn ak..huhu..

ktorg lost contact lps fom 3..sbb ak tuka skolah n dia pun tuka skolah..luckily n takdir Allah,ktorg jmpe blk kt ipt..duk same kolej lak tu..hehe..(tp,ak mmg angap dia best fren..xlbh pun)....kt ipt ni,ktorg xpenah citer psl hal2 skolah dlu..ak mcm segan je nk ungkit blk..yela,,sbb dia tau ak ni ad perasaan kt laki..msti la ak mcm segan..huu..dia pun ok jer..xde nk tny pape pun..

lately,ak bkk pr ak..(planet romeo)..ad la ak knal dgn sorg mamat ni..xpenah jmpe lg..chat jer..kt pic dia,dia ltk pic kwn ak tuh..pergh..t'kjut ak...ak pun xpsti tu akaun pr dia ke org len puny..sbb,ad pic2 yg beza..dia tulis kt status pr dia as..

"THESE 2 FACE PIC NOT ME, U CAN ASK MY FACE PIC, BUT I LOVE THIS GUY, DAMN CUTE, MY FACE ALMOST LOOK LIKE HIM BUT HE MORE AND REALLY CUTE !!!!!!!"

ak pun konfius dh..haha..ak htr la msj kt dia..dia kate,xpenah knal dia..tp,ak xckpla yg ak knal mamat kt pic dia tu..haha..maybe kwn ak tu plu gak..or maybe,mamat pr tu mmg minat kwn ak tu..

wah..untung nyer kwn ak tu..smpai skrg pun ad laki yg suke dia.w/pun,dia bkn plu..(ak rse la)..haha..ak lak,ad la ckit rse rndah diri n jeles kt kwn ak tuh.."napela xde sape yg nk kt ak ni?"..ad yg xcukup kot kt ak..ak xcute n charming as kwn ak tu..huhu..nk wat cmne.. :(

"it was only just a dream dat i will find s/one"

p/s..btul ke gramma dlm lirik lgu tu?..ad word only n just dlm satu ayat?..ptutny,it was just a dream kn?..sape stuju?..haha..org puteh pun xtau grammar s'diri..hahahaa..