"being myself is a weakness,looking to myself is a shame,knowing myself is a failure.."

Followers

Thursday, 1 December 2011

hmm...just anor feeling

salam hai..:)

hr ni ad chan nk jenguk blog jap w/pun xde bnda sgt nk update..haha..cume nk share s/ting selagi msh b'kesampatan...hehe..:)

smlm ak lepak2 dgn kwn ak..(dorg str8 r)..sje2 borak kosong smbil wat asaimen..smbil2 borak tu,dorg citer psl pempuan..psl nk kawen dsbgny.haha..ak pun lyn jer la..pd hal xtau sgt nk citer psl pempuan..klo psl laki,leh la..haha..:p...smpai r satu konklusion drpd ap yg ktorg sembangkn..bhw..sume org nk idup b'teman..nk kawen..nk ad famili..mse tu,ak angguk setujju jela..pd hal dlm kepala otak ak ni,t'pikir yg ak pun nk b'teman..tp,ak xsame mcm dorg..huhu..ak nk laki jd teman ak..???huhu...haih...xtau r ap nk jd..

for info...mcm2 ak bljr mse ak knal dunia plu ni..:
1)of coz la sex..huhu

2)ak bljr utk improve diri..nk jd s/one yg dipdg oleh org len..especially laki..haha..nk rse dihrgai..
mcm2 r ak wat...klo dlu ak sgt x pntingkn imej fizikal,skrg ad la ckit improvement..ak stat jge fizikal,kesehatan n fitness..ak stat ad konfiden utk b'tegur sape dgn org di sekeliling w/pun ak xknal dorg..haha..(m'gatal)..ak sedar ak xensem mcm org len..tp,ak pun nk gak rse diusha oleh s/one, mcm ak yg slalu usha org..huhu..(looser kn?..huhu)..

cume ak heran,btul ke ad citer2 plu romantik yg kononny; dia dpt letter or dlamar oleh s/one or kwn yg mmg minat kt dia sjk dlu lg?or citer2 yg kononny dia tgh lepak2 kt kedai mkn/otel,tbe2 ad org dtg kt dia,borak2 n knal2??..ad ke citer2 cmtu?wujud ke?..huhu..bkn ap,..ak tany ni sbb ak mmg xpenah rse s'diri p'alaman2 cmtu..yg ak tau,ak syok s'diri jer..dh dkt setahun lbh ak knal dunia plu kt irc..rmai gak org yg ak jmpe..dr umo tua ke muda..siap maen lak tu..(sory to say)..tp,xde pun sape2 yg scr jujur or sape2 yg ak jmpe tu akn kate: 'ak syg ko' ..i mean..truely syg..not sex ok..huhu..xde pun di klgn dorg yg akn try 'pikat' ak..(mcm sstgh citer yg kononny dia rse rimas sbb ad org minat kt dia..)..xsyukur langsungad org suke dia..haha..ak ni,xde yg suke pun di klgn org yg ak suke..:p

3)ak pun bljr kt dunia plu ni yg general ruleny..bnyk yg tiipu,kaki tipu n penipu jer..tp,ad gak ak exception ny..yg kononny dia knal n kapel dgn s/one dh b'thn2 or ad s/one yg truly syg dia not just for sex..jeles tul dgn org2 yg jd exception ni..huhu..ak pun nk gak jd exception?..leh ke??..tp right now, im still d general rule..bnyk kli jmpe org,tp xde sape pun akn kontek blk.."whn a guy wants to hang out with u,he'll ask u out..if he doesn't,he won't.."..huhu..kredit to citer HE'S JUST NOT THAT INTO YOU..






btw,pg td mse nk g klas,kt paking moto ostel ak..ad sorg mamat (cute r gak.haha)..tgh panaskn enjin moto...ak tgh stat moto...then ak bla dr situ..tgk side mirror,nmpk mamat tu kt blg bwk moto gak..ak sje bwk slow..besany,org len akn pecut ak je..tp,dia x lak..pelik tul..smpai kt area fac ak,ak park la jaoh2 ckit dr tmpt a\besa ak park..tbe2 mamat tu park mioto dia sblh ak gak..haha..pelik2..ble nk g klas,ak g direction len,dia lak g direction yg sgt jaoh dr park moto dia tu..haha..dlm ati ak.."apsal x park kt sblh paking yg dkt dgn klas dia tuh?"..b'tmbh pelik ak..haha..pape pun,it was a nice feeling to ponder..hahaha..ntah2 ak je yg syok s'diri..huhu..(again)..:(